Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.

Filiukai pataluose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | vištiena (file (mažesni gabaliukai)) |
15 vienetų | kumpis (šaltas rūkytas (juostelės)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Viščiukas citrininis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištiena pietums
-
Vištų blauzdelės
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Aštri vištiena
-
Kepta antienos file
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kulšelės
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos kukuliai
Filiukai pataluose
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file (mažesni gabaliukai),
1 pakelis -
Kumpis, šaltas rūkytas (juostelės),
15 vienetų -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai