Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.
Filiukai pataluose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | vištiena (file (mažesni gabaliukai)) |
15 vienetų | kumpis (šaltas rūkytas (juostelės)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištienos kotletai su grybais
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Vištienos blyneliai
- Višta su apelsinais
- Keptos vištų blauzdelės
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Skanus viščiukas
- „Šypsena“
- Virta apkepinta vištiena
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Keptas kalakutas
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Grikių maltinukai su vištiena
- Kepta antis su grybais
- Vištienos apkepas su cukinija
Filiukai pataluose
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file (mažesni gabaliukai),
1 pakelis -
Kumpis, šaltas rūkytas (juostelės),
15 vienetų -
Prieskoniai, vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mažieji vištienos filiukai įtrinami mėgstamais prieskoniais. Druskos naudot nereikia. Tada jie suvyniojami į labai plonai supjaustytą šalto rūkymo kiaulienos kumpį ir iki 180 laipsnių įaitintoje orkaitėje kepti apie 30 min. Skanaus.
Jokiais smeigtukais susegti nereikia – kumpis lengvai apsivynioja filiuką ir kepant neatsivynioja. Jeigu kumpio gabaliukas nedidelis ir neplatus, galima susegti.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai