Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
| 0.5 litro | voveraitės |
| 1 vienetas | svogūnai (dideli) |
| 3 vienetai | česnakas |
| 150 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištienos apkepėlė
-
Keptos kurapkos
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena meduje
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Višta su apelsinais
-
Įdaryta antis
-
Vištiena su skrebučiais
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Aštri vištiena
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištienos pilavas
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Voveraitės,
0.5 litro -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Česnakas,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
