
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
0.5 litro | voveraitės |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
3 vienetai | česnakas |
150 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kulšelės
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Troškinta vištiena
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištiena grybų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kalakutienos pyragas
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Viščiukas tabaka
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištienos filė kepsnys
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Voveraitės,
0.5 litro -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Česnakas,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...