Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos filė su imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
15 gramų | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
6 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Aštri vištiena
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Anties šlaunelės
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Maltos vištienos kebabas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Aštrūs vištienos sparneliai
Vištienos filė su imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
15 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuotas,
6 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...