Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.

Vištienos filė su imbieru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
15 gramų | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
6 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Filiukai pataluose
-
Įdarytos bandelės
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Kepta vištiena
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Višta su apelsinais
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištiena grietinėlės padaže
Vištienos filė su imbieru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
15 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas, tarkuotas,
6 skiltelės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...