Sparneliai su spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 8 vienetai | vištų sparneliai |
| 4 vienetai | obuoliai |
| 8 saujos | spanguolės |
| 50 mililitrų | baltas vynas |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 5 žiupsneliai | imbieras |
| 5 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 4 žiupsneliai | druska |
| 5 žiupsneliai | malti kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
2.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
3.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
4.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištiena ant druskos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Kalakutiena su medumi
-
Traški vištiena
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Skanioji vištytė
-
Troškinys čenachinėse
Sparneliai su spanguolėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų sparneliai,
8 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Spanguolės,
8 saujos -
Baltas vynas,
50 mililitrų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras,
5 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
5 žiupsneliai -
Druska,
4 žiupsneliai -
Malti kmynai,
5 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius barstom prieskoniais, druska ir paliekam 2 valandoms pasimarinuoti. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki apgelsta.
Spanguoles, medų ir vyną sumaišome ir sutriname trintuvu iki vientisos masės.
Obuolius pjauname pusiau, išimame sėklas, dedame spanguolių masės. Likusia mase skaniname sparnelius ir dar 10 minučių kepame 160 laipsnių kaitrumo orkaitėje.
Iškepus užbarstom keletu spanguolių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
