
Keptos bulvės ir vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
100 gramų | grietinė |
6 vienetai | bulvių |
6 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | prieskoniai (vištai ir bulvėms) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Keptas tetervinas
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištienos apkepėlė
-
Lazanija su vištiena
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištienos krūtinėlė
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
Keptos bulvės ir vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Grietinė,
100 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Obuoliai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Prieskoniai, vištai ir bulvėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną nuplauti. Padaryti prieskonių mišinį vištai: česnakus susmulkinti, sudėti druską ir kmynus, išmaišyti ir įtrinti vištą. Ją aptepti grietine. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, aptepti aliejumi. Vištą dėti į skardą, apdėlioti bulvėmis, obuoliais ir viską užpilti obuolių sultimis. Kepti 200 C orkaitėje apie 1 h. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Laurynas
2010-10-06 13:19
Geras bei paprastas patiekaliukas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...