
4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas viščiukas
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos filė suktinukai
-
Aštrūs sparneliai
-
Įdaryta antis
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Traški vištiena
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos keksiukai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Neįprasti kotletukai
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai