| 4 | sluoksniuotos tešlos |
| 300 gramų | moliūgai |
| 300 gramų | vištienos filė |
| 1 pakelis | feta sūrio |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
| šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletas
-
Aštrūs sparneliai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištiena su paprika po garų
-
Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kalakuto šlaunelės
-
Kepti viščiukai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Sparneliai su kariu
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Farširuota višta
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta antis su apelsinais
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.

Komentarai