4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Filiukai pataluose
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Čachochbilis
- Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Laukinis ryžių plovas
- Keri viščiukas
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Kotletai pomidorų padaže
- Kepta antiena
- Kalakuto šlaunelės
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai