![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos krūtinėlės japoniškai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištienos filė (krūtinėlės) |
1 valgomasis šaukštas | degtinė |
0.5 valgomojo šaukšto | druska |
1 vienetas | citrinos (pjaustyta griežinėliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Apipilti krūtinėles degtine ir palikti kelioms minutėms. Po to pasūdyti ir sudėti ant grotelių orkaitėje arba ant iešmų. Kepti 4 minutes, vėliau sumažinti ugnį ir dar kepti 8 minutes. Apvertus krūtinėles kepti dar 4 min. Mėsa turi iškepti, bet likti sultinga. Mėsa šalta patiekama su citrinos griežinėliais. Jei mėsa patiekiama karšta, kartu patiekti ryžių ar bulvių, troškintų daržovių, žalių salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos plovas
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištiena su abrikosais
-
Kepta šventinė žąsis
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos suktinukai
-
Višta vyne
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Vištienos krūtinėlės japoniškai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlės,
4 vienetai -
Degtinė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 valgomojo šaukšto -
Citrinos, pjaustyta griežinėliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apipilti krūtinėles degtine ir palikti kelioms minutėms. Po to pasūdyti ir sudėti ant grotelių orkaitėje arba ant iešmų. Kepti 4 minutes, vėliau sumažinti ugnį ir dar kepti 8 minutes. Apvertus krūtinėles kepti dar 4 min. Mėsa turi iškepti, bet likti sultinga. Mėsa šalta patiekama su citrinos griežinėliais. Jei mėsa patiekiama karšta, kartu patiekti ryžių ar bulvių, troškintų daržovių, žalių salotų.
Reklama:
Komentarai (6)
-
brrrr
2010-06-03 12:58
mmm labai skanu... ir lengvai pagaminamas... :super: :-D :-)
-
adamkus
2009-03-31 10:28
ziauriai skanu tik vietoj vieno sauksto degtines pyliau wiena 1 stikline blet zjbs pasitaskem su chebra.... :bloga: :bloga: %-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...