
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | vištienos krūtinėlės ( Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
50 gramų | lydytas sūris | |
Papuošimui: | ||
1 saujelė | putinas | |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų | |
Įdarui: | ||
30 gramų | pievagrybiai | |
Kepimui: | ||
50 gramų | sviestas | |
Marinatui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
2.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
3.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Sparneliai su kariu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Višta su apelsinais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Makaronai su vištiena
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Lydytas sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Putinas,
1 saujelė -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...