Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 200 gramų | vištienos krūtinėlės ( Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
| 50 gramų | lydytas sūris | |
| Papuošimui: | ||
| 1 saujelė | putinas | |
| 2 žiupsneliai | džiovintų krapų | |
| Įdarui: | ||
| 30 gramų | pievagrybiai | |
| Kepimui: | ||
| 50 gramų | sviestas | |
| Marinatui: | ||
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys | |
| 1 žiupsnelis | pipirai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
2.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
3.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Maltos vištienos kebabas
-
Naminės mini tortilijos
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Vištiena su apelsinais
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Įdaryta velykinė antis
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Kepta višta su bulvėm
-
Keptas ančiukas
-
Višta ispaniškai
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Lydytas sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Putinas,
1 saujelė -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
