
Šventinė višta
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | vištos | |
2 vienetai | apelsinų | |
1 vienetas | citrinos | |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
5 skiltelės | česnakas | |
Aptepimui: | ||
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
2.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
3.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
4.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų blauzdelės
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos filė kepsnys
-
Traški vištiena
-
Vištienos pilavas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Labai paprasti koldūnai
-
„Šypsena“
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Keptos anties šlaunelės
-
Višta ant alaus butelio
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
Šventinė višta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Višta,
1 vienetas -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
5 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...