
Šventinė višta
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | vištos | |
2 vienetai | apelsinų | |
1 vienetas | citrinos | |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
5 skiltelės | česnakas | |
Aptepimui: | ||
50 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
2.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
3.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
4.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištienos troškinys
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena kinietiškai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Blauzdelės grilyje
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
Šventinė višta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Višta,
1 vienetas -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
5 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Višta išvalyti, nuplauti ir nusausinti.
Česnaką susmulkinti, sumaišyti su druska ir pipirais. Ištrinti vištą iš vidaus ir išorės. Palikti marinuotis nakčiai.
Vištos vidų prikimšti pjaustytais apelsinais ir citrinomis.
Vištą aptepti tirpintu sviestu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1.5 valandos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...