
Pikantiški kalakutienos šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kalakutienos filė |
2 vienetai | rausvieji svogūnai |
2 vienetai | apelsinų |
0.5 vieneto | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | medus |
1 valgomasis šaukštas | garstyčių grūdelių |
1 valgomasis šaukštas | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | česnakinių pipirų |
0.5 arbatinio šaukštelio | lauro lapų |
0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
2 žiupsneliai | čiobreliai |
1 žiupsnelis | ciberžolė |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsą supjaustyti gabaliukais. Jeigu kepsite grotelėse – plokštesniais.
2.
Sumaišyti su druska pipirus, lauro lapelius, garstyčias, bazilikus, čiobrelius, ciberžolę ir aitriąją papriką. Gautą mišinį dar sumaišyti su smulkiai supjaustyta pailga paprika ir juo gerai ištrinti mėsą.
3.
Sumaišyti apelsinų ir citrinų sultis su medumi. Užpilti šiuo tirpalu mėsą ir lengvai pamaišyti. Ant viršaus sudėlioti pjaustytus stambiai svogūnus.
4.
Palaikyti bent 4 val., bet mes laikome ir per naktį. Prieš kepimą nurinkti svogūnus ir kepti grotelėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Viščiukas folijoje
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos pilavas
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Blauzdelės grilyje
-
Kalakutienos pyragas
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
Pikantiški kalakutienos šašlykai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutienos filė,
2 kilogramai -
Rausvieji svogūnai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčių grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakiniai pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Lauro lapai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Čiobreliai,
2 žiupsneliai -
Ciberžolė,
1 žiupsnelis -
Aitrioji paprika,
1 žiupsnelis -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti gabaliukais. Jeigu kepsite grotelėse – plokštesniais.
Sumaišyti su druska pipirus, lauro lapelius, garstyčias, bazilikus, čiobrelius, ciberžolę ir aitriąją papriką. Gautą mišinį dar sumaišyti su smulkiai supjaustyta pailga paprika ir juo gerai ištrinti mėsą.
Sumaišyti apelsinų ir citrinų sultis su medumi. Užpilti šiuo tirpalu mėsą ir lengvai pamaišyti. Ant viršaus sudėlioti pjaustytus stambiai svogūnus.
Palaikyti bent 4 val., bet mes laikome ir per naktį. Prieš kepimą nurinkti svogūnus ir kepti grotelėse.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...