
Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų širdelės |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištiena su daržovėmis
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Kalakuto šlaunelės
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena su ryžiais
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su pupelemis
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištiena meduje
Vištienos širdelių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...