
Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų širdelės |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
„Šypsena“
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Višta ispaniškai
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Vištiena su grybais
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Šventinis kalakutas
-
Farširuota višta
-
Troškinta vištiena
-
Vištiena ant grotelių
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
Vištienos širdelių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...