
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų | kalakutienos faršo |
250 gramų | makaronai |
1 vienetas | svogūnai |
1 saujelė | petražolės |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
2.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
3.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Naminės mini tortilijos
-
Kiniški sparneliai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos apkepėlė
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su skrebučiais
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Višta ispaniškai
-
Anties šlaunelės
-
Vištienos kepsniukai
-
Kijevo kotletai
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena grybų padaže
-
„Šypsena“
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kalakutienos faršas,
250 gramų -
Makaronai,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 saujelė -
Grietinė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...