
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų | kalakutienos faršo |
250 gramų | makaronai |
1 vienetas | svogūnai |
1 saujelė | petražolės |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
2.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
3.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Kalakutiena su medumi
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištiena su skrebučiais
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Kepta antis su obuoliais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kepta višta su obuoliais
-
Viščiukas citrininis
-
Kepsneliai su grybais
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kalakutienos faršas,
250 gramų -
Makaronai,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 saujelė -
Grietinė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...