
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų | kalakutienos faršo |
250 gramų | makaronai |
1 vienetas | svogūnai |
1 saujelė | petražolės |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
2.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
3.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepenėlių blyneliai
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos kepsniukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Traški vištiena
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos kukuliai
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištiena meduje
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kalakutienos faršas,
250 gramų -
Makaronai,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 saujelė -
Grietinė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Makaronai verdami pasūdytame vandenyje.
Svogūnas supjaustomas kuo smulkiau, minutę apkepamas įkaitintame svieste ir tada ant jo sudedamas kalakutienos faršas. Įberti druskos, prieskonių. Išmaišyti ir kepti. Baigiant kepti, sudėti grietinę ir suberti smulkiai supjaustytas petražoles. Išmaišyti, keptuvę uždengti dangčiu ir leisti pasitroškinti kelias minutes.
Į pašildytą lėkštę sudedami makaronai ir ant viršaus – patupdoma kalakutiena. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...