![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keri viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (nebūtinai) |
1 vienetas | vištiena (jauna) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | svogūnai (pjaustyti) |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta ispaniškai
-
Kepta antienos file
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Keptas kalakutas
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos apkepas
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos kepsniukai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištienos filė šašlykai
-
Anties šlaunelės
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Keri viščiukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, nebūtinai,
1 valgomasis šaukštas -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustyti,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...