Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.

Rūkytas kalakutas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kalakutiena |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kepta višta
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištiena su grybais
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos plovas
-
Aluje keptas viščiukas
-
Kalakutienos pyragas
-
Prancūziški kotletai
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištienos kepsneliai
Rūkytas kalakutas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtas kalakutas perpjaunamas pusiau, įtrinamas druska, česnaku, pipirais, lauro lapais. Uždengtame inde, vėsioje patalpoje laikomas 1-2 paras. Tada apverdamas, įdėjus į verdantį pasūdytą vandenį su daržovių prieskoniais (petražolėmis, salierais, svogūnais, morkomis). Verdama 1,5-2 val. ant labai lėtos ugnies.
Apvirta mėsa apdžiovinama ir karštuose dūmuose parūkoma apie 3 val.
Kalakutas paduodamas su bruknių uogiene.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gintaaaaaass
2010-12-19 10:37
:-( ;-) :-) ;-) :-) :-) :-( ;-) ;-) :-( :-) ;-) :-) :aiskinu: :-) :-( ;-) :-p :-D :super: ;-) :-( :-D :-p :-p ;-) :-( :-) :-( ;-) :-(
-
(anonimas)
2010-12-04 22:06
panašiai aš triušieną rukinu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :super: :super: :super: :super:
-
babytė
2010-05-23 10:33
ar bandė kas šitaip rūkyti vištą?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...