Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.

Vištienos filė suktinukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos filė | |
1 pakelis | karštai rūkytas kiaulienos kumpis | |
1 pundelis | petražolės | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kijevo kotletai
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Kepta vištiena
-
Kepta višta su bulvėm
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena su kopūstais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Filiukai pataluose
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su čili
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
Vištienos filė suktinukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
1 pakelis -
Petražolės,
1 pundelis -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustyti gabaliukais, paprieskoniuoti, pertepti majonezu, dėti kapotų petražolių.
Plonai supjaustyti rūkytą kumpį, į jį susukti filė ir apkepinti aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...