
1 vienetas | vištiena |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 litro | alaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kepta antis su apelsinais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su grybais
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Kepta antienos file
-
Viščiukas citrininis
-
Traški vištiena
-
Kalakutienos pjausniai
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
Aluje troškinta višta

- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošta višta supjaustoma gabaliukais su kaulais. Dedama į indą sluoksniuojant su susmulkintais svogūnais, druska, paslegiama lėkštute, laikoma 2—3 valandas. Paskui nuėmus lėkštutę užpilama alaus ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminkštėja (35-40 min). Išvirę gabaliukai dedami į indą, užpilami skysčiu, kuriame virė, ir dedama į šaldytuvą. Valgoma su obuolių koše ar bruknių uogiene.
Komentarai (6)
-
Birutė
2015-11-15 11:46
Su alumi ruošti patiekalai man nepatiko,reike mėgėjių.
-
as
2015-01-17 18:01
vista troskinta su alumi, nu nezinau, kazkoks gaidys
-
Ruta
2011-02-01 19:11
na as kiek kitaip darau si patiekala.i gilu inda(molini ar stiklini) sudedu vistienos ketvircius,uzbarsatu svogunu sriubos pakeli ir uzpilu alum,kad apsemtu iki puses.kepti orkaitej .patiekiu su ryziais ir uzpilu likusiu padazu.niam niam :super:
-
(anonimas)
2009-08-29 14:27
:super:
-
(anonimas)
2009-07-04 22:49
%-)