
8 vienetai | vištų šlaunelės |
1 vienetas | citrinos |
1 saujelė | prieskonių vištienai |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Virtinukai su vištiena
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Aluje keptas viščiukas
-
Kiniški sparneliai
-
Virta apkepinta vištiena
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos filė su imbieru
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos suktinukai
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
Šilkiniai vištienos kepsneliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų šlaunelės,
8 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Prieskoniai vištienai ,
1 saujelė -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištiena ištrinama sumalto česnako tyrele ir apšlakstoma išspaustomis citrinos sultimis. Rankomis gerai ją paminkyti.
Sojos padažas sumaišomas su medumi ir išplakamas, kad medus ištirptų. Pridedama druskos bei pipirų, taip pat paukštienos prieskonių.
Į šį marinatą sudedama vištiena. Palaikyti 45 minutes - 1 valandą.
Pasimarinavusią vištieną sumauti ant iešmelių (medinius iešmelius reikėtų pusvalandžiui pamerkti į vandenį, kad kepant jie nepajuostų), suvynioti į foliją.
Kepti ant grotelių, kelis kartus apverčiant.
Baigiant kepti, iš folijos galima išvynioti, kad apskrustų, bet nepradėtų džiūti.
Patiekti su švelniu pomidorų padažu ir daržovėmis. Skanaus.
Komentarai (30)
-
Onute
2016-07-11 12:06
demesio verta ideja
-
laima
2016-07-11 11:34
Liuks.
-
grupe
2016-07-11 11:06
nemarinavome taip ilgai - uzteko 20 min... bet labai skaniai buvo, tik medaus ir sojos, man atrodo, reikia daugiau.
-
pink
2016-07-11 10:19
Tikrisusisi ant groteliu irgi tinka taip kepti? Neissauses mesyte,?
-
alina
2016-07-11 10:05
Rekomenduoju
-
Nerijus
2016-07-11 10:03
Paprastair skanu, bet kita karta desiu daugiau cesnako
-
Neringa
2016-07-10 22:53
Skanu!
-
5 kaštonai
2016-07-10 19:49
Skaniausi kada nors valgyti kepsneliai (Y)
-
Aida
2016-07-10 18:30
Ai kaip gardžiai atrodo! Reiks išbandyti! :)
-
Jovita
2016-07-10 18:21
Atrodo skaniai ;-) Reiks išbandyti!