Paruošti tešlą kukuliams (pagal gamintojų rekomendacijas ant pakelio). Maltą mėsą sumaišyti su džiūvėsėliais, garstyčiomis, prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogūnu ir agurku. Paskaninti mėgstamais prieskoniais. Iš tešlos suformuoti 8 kukulius ir juos įdaryti mėsos faršu. Užvirinti apie 2 l pasūdyto vandens.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, patrokšinti su šaukštu aliejaus, sudėti pjaustytus pomidorus. padažą virti apie 10 minučių.
Pasūdytame vandenyje išvirti kukulius. Padažą pagardinti pagal skonį. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pačirškinti su šaukštu aliejaus.
Graibštu išgriebti kukulius ir sudėti į lėkštes. apibarstyti pakepinta šonine ir patiekti.
Įdaryti bulvių kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 220 gramų | bulvių (milteliai, kukuliams) |
| 100 gramų | jautiena (malta) |
| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (aštrios) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 435 mililitrai | pomidorai (konservuoti, lupti) |
| šiek tiek | paprika (malta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kugelis kaimiškai
-
Keptos armonikos
-
Čanachai su čiobreliais
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Pikantiškos bulvės
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulvių plokštainis
-
Skanu ir greita
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Dešros tarta
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Raganos kepsniukas
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvių armonikos
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
Įdaryti bulvių kukuliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, milteliai, kukuliams,
220 gramų -
Jautiena, malta,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, aštrios,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorai, konservuoti, lupti,
435 mililitrai - Paprika, malta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti tešlą kukuliams (pagal gamintojų rekomendacijas ant pakelio). Maltą mėsą sumaišyti su džiūvėsėliais, garstyčiomis, prieskoniais, smulkiai pjaustytu svogūnu ir agurku. Paskaninti mėgstamais prieskoniais. Iš tešlos suformuoti 8 kukulius ir juos įdaryti mėsos faršu. Užvirinti apie 2 l pasūdyto vandens.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, patrokšinti su šaukštu aliejaus, sudėti pjaustytus pomidorus. padažą virti apie 10 minučių.
Pasūdytame vandenyje išvirti kukulius. Padažą pagardinti pagal skonį. Šoninę supjaustyti kubeliais ir pačirškinti su šaukštu aliejaus.
Graibštu išgriebti kukulius ir sudėti į lėkštes. apibarstyti pakepinta šonine ir patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
