Bulvinės bandelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
300 mililitrų | pienas (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
120 gramų | sviestas (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
5 valgomieji šaukštai | miltai | |
Patiekiant: | ||
100 gramų | grietinė (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves nuskusti, išvirti. Užkaitinti pieną su 100 gr sviesto ir užplikyti sutrintas bulves. Gerai išsukti, kad košė bus puri.
2.
Į atvėsusią bulvių košę dėti miltus, kiaušinį ir gaminti norimo dydžio bandeles. Tešla turi būti gana minkšta, bet jeigu reikia, miltų imti daugiau.
3.
Kepti, iki pagels, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje. Skanauti su sviestu ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Troškinys čenachinėse
- Švilpikai
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Įdarytos bulvės su vištienos faršu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių apkepas su morkomis
- Blynai su razinom ir migdolais
- Vėdarai
- Bulvių kroketai
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Bulviniai blynai su grybais
- Musak
- Bulvių vėdarai
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Sūrio kroketai
Bulvinės bandelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
1 kilogramas -
Pienas, Ilzenbergo dvaro ūkis,
300 mililitrų -
Sviestas, Ilzenbergo dvaro ūkis,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, išvirti. Užkaitinti pieną su 100 gr sviesto ir užplikyti sutrintas bulves. Gerai išsukti, kad košė bus puri.
Į atvėsusią bulvių košę dėti miltus, kiaušinį ir gaminti norimo dydžio bandeles. Tešla turi būti gana minkšta, bet jeigu reikia, miltų imti daugiau.
Kepti, iki pagels, 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje. Skanauti su sviestu ir grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
-
renata
2016-12-29 07:13
Kas cia per mada siulyti kad butent toki produkta pirkti ilzenbergo ukio bulves o man skanu mano bulves tai as is savo ir darysiu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...