Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
0.5 kilogramo jautienos faršas
2 vienetai morkos
2 skiltelės česnakas
4 valgomieji šaukštai grietinė
3 vienetai lauro lapų (lapai)
1 vienetas svogūnai
0.5 litro vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves perpjaukite per pusę ir išskaptuokite, kad tilptų mėsos įdaras.
Faršą sumaišykite su prieskoniais ir sutrintais česnakais.
Faršo pridėkite į bulvių puseles.
Bulves su įdaru sudėkite į puodą.
Susmulkintą svogūną ir sutarkuotas morkas pakepinkite aliejuje 2-3 minutes ir sudėkite ant bulvių.
Įmeskite lauro lapelį, įdėkite grietinės ir užpilkite karštu vandeniu.
Virkite apie 1 valandą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves perpjaukite per pusę ir išskaptuokite, kad tilptų mėsos įdaras.
Faršą sumaišykite su prieskoniais ir sutrintais česnakais.
Faršo pridėkite į bulvių puseles.
Bulves su įdaru sudėkite į puodą.
Susmulkintą svogūną ir sutarkuotas morkas pakepinkite aliejuje 2-3 minutes ir sudėkite ant bulvių.
Įmeskite lauro lapelį, įdėkite grietinės ir užpilkite karštu vandeniu.
Virkite apie 1 valandą.

Reklama:

Komentarai (10)


  • 2018-01-28 13:31

    O į faršą druskos nededat ir pipiriukų? Ar aš ne taip supratau gal.Kaip tik noriu gamint šį patiekalą


  • komentatorius 2016-08-09 17:03

    Renata,labai logiskai darote


  • renata 2015-03-21 10:41

    Egle aš visalaiką viską užpilu karštu vandeniu kad greičiau užvirtų


  • skanu, 2013-11-25 12:12

    bet aš tas bulvykes keppu uždengtam folija inde. bulves prieš tai vos apverdu.


  • Egle 2013-10-14 15:16

    Kodel karstu vandeniu uzpilt?Ar saltu netinka?


  • virga 2012-10-23 18:08

    siandiena gaminau,labai skanu,verta buvo pabandyti :super: ;-)


  • (anonimas) 2012-02-03 11:49

    pradejom gamint,tikiuosi bus skanu :-)


  • Agata 2012-01-25 21:09

    labai skanu isejo :) aciu uz recepta :)


Daugiau receptų