
Keptos bulvės su cukinija
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | bulvių (šviežios, didelės) |
6 vienetai | rozmarinas (šakelės, šviežios) |
1 vienetas | cukinija (jauna) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
2.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
3.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
4.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulvių patiekalas
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių salotos
-
Bulvių kroketai
-
Studentiškos bulvės
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Žemaičių blynai
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Rudens blynai
-
Virtų bulvių blynai
-
Įdarytos bulvės
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
„Milžinų bulvės“
-
Blynai su moliūgais
-
Mėsos apkepas
-
Faršu įdarytos bulvės
Keptos bulvės su cukinija
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, šviežios, didelės,
6 vienetai -
Rozmarinas, šakelės, šviežios,
6 vienetai -
Cukinija, jauna,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
-
Česnakas,
6 skiltelės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežias bulves gerai nušveisti ir nuplauti. Išvirti pasūdytame vandenyje (svarbu nepervirti). Ataušinti.
Kiekvieną bulvę supjaustyti storais griežinėliais ir pakaitomis verti su cukinijos griežiniais ant rozmarinų šakelių.
Paruoštus vėrinukus gausiai apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti sutrintu česnaku, druska bei pipirais.
Pašauti į karštą orkaitę ir kepti apie 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Dainius
2014-12-20 12:03
Skamba labai skaniai, bet alyvuogių aliejaus (norint neprarasti jo sąvybių) negalima kaitinti, tai jis kažkaip nedera :(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...