1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 gramų | kiaulienos lašiniai (švieži) |
1 kilogramas | bulvių |
100 gramų | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Kugelį kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Valgyti su lašinukais, paspirgintais su svogūnu ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Velykinis paršiukas
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Blyninės picos iš bulvių
- Grilyje keptos bulvės
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Naminiai bulvių traškučiai
- Dešros tarta
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulvių paplotėliai
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Bulvių apkepas su šparagais
- Bulvių patiekalas
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Viktorijos bulvių apkepas
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Bulvių vyniotinis
Kugelis
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos lašiniai, švieži,
50 gramų -
Bulvės,
1 kilogramas -
Pienas,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nuskuskite, sutarkuokite, užplikykite verdančiu pienu. Smulkiai supjaustytus lašinukus ir svogūną pakepinkite. Viską sudėkite į tarkius ir gerai išmaišykite. Skardą ištepkite riebalais, pabarstykite džiuvėsėliais ir supilkite paruoštą masę.
Kugelį kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Valgyti su lašinukais, paspirgintais su svogūnu ir grietine.
Komentarai (55)
-
renata
2016-12-10 19:13
Kaip tik virinta piena tada jis buna skanesnis o kiausinis dedasi kai sutarkuoji bulves nes jei uzpilsi karsta piena ant ju tai juos sutrauks kiba pirma karta valgyti darai
-
jonas
2016-06-24 14:21
Poto nesiskuskite del virsvorio, pusetinas receptas galima geriau, kokia Esme pilt uzvirinta piena ant zaliu bulviu? It kam dar reikia miltu I tokia kombinacija, Cia kaip dapilt aliejaus kepimui ant 30% riebumo mesos
-
daiva
2015-10-25 14:15
Puikus receptas
-
Ingrid
2015-10-22 17:04
O kur kiausini deti ? :) reikia jo visgi, ar ne ?
-
kamane juratei
2014-11-27 01:21
Pirma kart girdziu, kad piena reikia pilti salta. As visada uzvirinu. Kadangi kugeli megstu slapesni, pildavau daugiau pieno. Reiks pabandyti su saltu. Gal tikrai geriau?
-
kamane
2014-11-27 01:18
nelabai suprantu, kam tie miltai? Gyvenime i tarkius ju nededu. Atemus miltus-receptukas super.
-
andrius suomija kauhajoki
2014-06-17 20:34
labai skanu mano zmonai is ukrainos labai patyko man irgi
-
Liuse
2014-05-18 13:11
Nuotrauka tobula, apetito nesuzadino
-
jurate
2014-03-27 14:11
nereikia jokiu kiausiniu,nuo ju sausas kugelis,nereikia miltu absoliuciai,o piena puilti salta,tuomet gaunasi slapesnis ir skanesnis
-
kugelis
2013-09-29 12:24
na as pvz lasiniu nemegstu, tai spirginu kiaulienos mente, bet siap skanu mmm :D