Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus užpilkite gautą plakinį, užbarstykite likusį sūrį.
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.
Pikantiškos bulvės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
8 valgomieji šaukštai | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 kilogramo | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio kroketai
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulviniai bokšteliai
- Bulvės su sūriu
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Keptos bulvės su cukinija
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Blynai su moliūgais
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Bulviniai blynai su mėsa
- Keptos česnakinės bulvės
- Vėdarai
- Keptos bulvės su grybais
- Bulvių pica
- Bulvių kroketai
- Mėsos - bulvių apkepas
Pikantiškos bulvės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
8 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius, supilkite į juos pieną ir gerai išmaišykite. Tada įdėkite 5 šaukštus tarkuoto sūrio, pasūdykite ir papipirinkite. Nuskustas bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus užpilkite gautą plakinį, užbarstykite likusį sūrį.
Kepkite 180° C orkaitėje pusę valandos.
Reklama:
Komentarai (6)
-
vaida
2014-09-22 12:45
norvegiskas patiekalas, daznai darome prie mesos, kaip elniena, stirniena, jautiena.Labai skanu
-
ghbv
2014-01-17 15:15
labai daug (500)
-
lina
2013-04-05 14:02
labaj skanu :-)
-
nerija
2012-03-09 14:17
yra geru receptu :-) :-) :-) :-) :-) :parselis:
-
surikas
2012-03-04 15:42
o kiek porciju iseina?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...