Švilpikai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių | |
200 gramų | miltai | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Patiekiant: | ||
3 valgomieji šaukštai | grietinė | |
70 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti, nusunkti ir sugrūsti.
2.
Į bulves suberti miltus, įmušti kiaušinius, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
3.
Iš masės suformuojami blyneliai ar rombai. Juos sudėti į kepimo skardą, dėti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 20 minučių, kol pasipūs ir paruduos.
4.
Pateikti su grietine ir ištirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Norvegiški bulviniai blynai
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Apkepas „La Graikija“
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Raganos kepsniukas
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Bulvių apkepas
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių kroketai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Cepelinai su mėsa
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Sūrio kroketai
- Švediški bulviniai blynai
Švilpikai
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dovile
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti, nusunkti ir sugrūsti.
Į bulves suberti miltus, įmušti kiaušinius, įberti druskos ir gerai išmaišyti.
Iš masės suformuojami blyneliai ar rombai. Juos sudėti į kepimo skardą, dėti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti apie 20 minučių, kol pasipūs ir paruduos.
Pateikti su grietine ir ištirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (10)
-
virginijs
2019-02-10 18:29
pamirsta bet nauja ir skanu aciu
-
Elvyra
2018-08-10 20:10
Ar nereikia deti kepimo milteliu,kad iskiltu
-
G,ggg
2018-04-15 00:21
Mariau! Tai labai senas receptas! Ir galimas padažas su spirgais
-
Laima
2018-04-14 21:29
Ačiū
-
Erika
2017-09-27 11:04
Na tikrai paprasta,pigu ir lb.skanu
-
Edita
2017-09-25 11:41
Super receptas
-
Sigita liepiene
2017-09-21 13:02
RAMYGALA PANEVEZIO 6-1
-
Marius
2017-09-14 11:04
Visiškai jokio skonio,per daug paprastas receptas,tikrai daug ko trūksta o labiausiai mėsos!
-
Elvyra
2017-08-30 19:14
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...