
Faršu įdarytos bulvės
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nulupti, nuplauti, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
2.
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Jį sudėti į faršą, įberti druskos ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišyti. Į bulvių geldeles, sudėti faršą.
3.
Tuomet geldeles sudėti į kepimo skardą, šauti į iki 180 įkaitintą orkaitę bei kepti kol gražiai apskrus, apie 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kiaulienos kotletai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Lengvas Zuikis
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Jautiena kiniškai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Basturma
-
Paprasti balandėliai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kepta aviena
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Paprika įdaryta faršu
Faršu įdarytos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti, nuplauti, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Jį sudėti į faršą, įberti druskos ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišyti. Į bulvių geldeles, sudėti faršą.
Tuomet geldeles sudėti į kepimo skardą, šauti į iki 180 įkaitintą orkaitę bei kepti kol gražiai apskrus, apie 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...