
Faršu įdarytos bulvės
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | faršas |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves nulupti, nuplauti, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
2.
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Jį sudėti į faršą, įberti druskos ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišyti. Į bulvių geldeles, sudėti faršą.
3.
Tuomet geldeles sudėti į kepimo skardą, šauti į iki 180 įkaitintą orkaitę bei kepti kol gražiai apskrus, apie 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos šašlykas
-
Kepta šoninė
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Sūrio kamuoliukai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Mėsos apkepėlė
-
Guliašas
-
Virta šerniena
-
Įdarytos parikos
-
Vasaros šašlykiukas
-
Balandėliai
-
Kepta kiauliena
-
Karališkieji kotletai
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Kepti inkstai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Jautienos kukuliai
Faršu įdarytos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Faršas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti, nuplauti, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
Svogūną nulupti ir smulkiai supjaustyti. Jį sudėti į faršą, įberti druskos ir juodųjų pipirų ir gerai išmaišyti. Į bulvių geldeles, sudėti faršą.
Tuomet geldeles sudėti į kepimo skardą, šauti į iki 180 įkaitintą orkaitę bei kepti kol gražiai apskrus, apie 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...