Marinatui papildomai reiks: acto 1 stiklinė, vandens 6 stiklinės, druskos, prieskonių.
Palaikykite mažiausiai valandą kiškį marinate. Kiškį padalinkite į 4 dalis ir prismaigstykite lašinukais. Kepkite orkaitėje, negiliame inde, kol paruduos. Kad kiškis nedegtų apšlakstykite jį riebalais ar sviestu. Vėliau kiškį padalinkite porcijomis, sudėkite į puodą, įpilkite sultis, kurios liko nuo kepimo, sudėkite obuolius ir apie 50 min. troškinkite uždarytame puode, orkaitėje.

Kiškis keptas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | kiškiena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
5 vienetai | obuoliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Kepta kiauliena
-
Pietų kotletukai
-
Daniškas plovas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Avienos šašlykas
-
Armėniški arba mini mantai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Paprikų laiveliai
-
Mėsos pyragas
-
Strėvos suktinis
-
Veršienos maltiniai
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kiaulienos kepsnys
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
Kiškis keptas su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena,
3 kilogramai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų - Sviestas, kepimui
- Druska
- Prieskoniai
-
Obuoliai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui papildomai reiks: acto 1 stiklinė, vandens 6 stiklinės, druskos, prieskonių.
Palaikykite mažiausiai valandą kiškį marinate. Kiškį padalinkite į 4 dalis ir prismaigstykite lašinukais. Kepkite orkaitėje, negiliame inde, kol paruduos. Kad kiškis nedegtų apšlakstykite jį riebalais ar sviestu. Vėliau kiškį padalinkite porcijomis, sudėkite į puodą, įpilkite sultis, kurios liko nuo kepimo, sudėkite obuolius ir apie 50 min. troškinkite uždarytame puode, orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...