
Bulvių kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių (virtos, su lupenomis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | graikiniai riešutai (kapoti) |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | džiūvėsėliai (malti, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuluptas bulves sumalti mėsmale, ištrinti su sviestu, druska, pipirais ir muskato riešutu. Suberti miltus, sūrį, riešutus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir iš abiejų pusių kepti labai karštuose taukuose, kol įgaus aukso spalvą. Patiekti su žalių daržovių salotomis arba padažais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynukai
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Cepelinai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Įdarytos bulvės
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulvių kroketai
-
Bulvinės bandelės
-
Velykinis paršiukas
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvių košė su vištiena
Bulvių kotletai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos, su lupenomis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Graikiniai riešutai, kapoti,
5 valgomieji šaukštai -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Muskatas, maltas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Džiūvėsėliai, malti, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptas bulves sumalti mėsmale, ištrinti su sviestu, druska, pipirais ir muskato riešutu. Suberti miltus, sūrį, riešutus, įmušti kiaušinius ir užminkyti tešlą. Drėgnomis rankomis formuoti mažus kotletėlius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir iš abiejų pusių kepti labai karštuose taukuose, kol įgaus aukso spalvą. Patiekti su žalių daržovių salotomis arba padažais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Valdukas valdukas
2019-07-21 14:23
Dariau prieš savaitę super
-
TADAS
2017-08-24 14:27
As kepu su avienos idaru ,
-
(anonimas)
2011-04-03 15:20
bandziau daryti, ir beveik pavyko..pasakiskas skonis :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...