![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Įdarui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
300 gramų | kiauliena | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | juodieji pipirai | |
Tešlai: | ||
1 kilogramas | bulvių | |
šiek tiek | druska | |
1 stiklinė | miltai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvių vėdarai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Greitas bulvių apkepas
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Bulvių kroketai
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Velykinis paršiukas
-
Cepelinai su mėsa
-
Pyragas su bulvėmis
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
Bulvinis paršelis Kalėdoms
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
-
Miltai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti ir sutrinti. Išmaišyti su 1 kiaušiniu, druska ir miltais. Gautą tešlą palaikyti šaldytuve 30 minučių.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir apkepti keptuvėje. Įmaišyti prieskonius, pakepintą svogūną.
Pasilikti nedidelį gabalėlį bulvių tešlos.
Iš likusios tešlos suformuoti lakštą. Ant jo sudėti įdarą ir du virtus kiaušinius, perpjautus per pusę. Suformuoti paršelio formą taip, kad liktų įdaras viduje. Iš likusios tešlos suformuoti ausis, kojas, uodegėlę.
Išplakti likusį kiaušinį ir aptepti juo paršelį.
Į akių vietas įspausti pipirų žirnelius.
Kepti 180°C l orkaitėje 30 min. Uždenkite paršelį folija, kad viršus per daug neapdegtų.
Komentarai (4)
-
Adulija
2014-10-19 11:03
kaskaip i paršelį nelabai panašu, čia kaškoks šuniukas pagal jūsų nuotrauką. Šis receptas yra rusiškuose tinklapiuose, taip pat žurnale "Lietuviški valgiai" tad prieš darydama pasižiūrekite kaip daromas paršelis o ne šuniukas.