Bulves nuskutame, sutarkuojama smulkia tarka, supilame atvirinti pieną,beriame druskos ir kepame žarnas. Į skarda įpilame aliejaus, apie pusė stiklines vandens ir kepame 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Žarnas Įdarome apie 2/3 įdaro ir pakepus apie 10 min subadome pagaliuku.
Skanaus :)
Bulviniai vėdarai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | bulvių |
200 mililitrų | pienas |
1 žiupsnelis | druska |
300 gramų | kiauliena ((žarnos)) |
20 mililitrų | aliejaus |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Norvegiški bulviniai blynai
- Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
- Apkepas „La Graikija“
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Raganos kepsniukas
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Bulvių apkepas
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių kroketai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Cepelinai su mėsa
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Sūrio kroketai
- Švediški bulviniai blynai
Bulviniai vėdarai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Pienas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kiauliena, (žarnos),
300 gramų -
Aliejus,
20 mililitrų -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskutame, sutarkuojama smulkia tarka, supilame atvirinti pieną,beriame druskos ir kepame žarnas. Į skarda įpilame aliejaus, apie pusė stiklines vandens ir kepame 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Žarnas Įdarome apie 2/3 įdaro ir pakepus apie 10 min subadome pagaliuku.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vika
2015-10-13 09:44
Labai įdomiai, kepame pirmiausia žarnas 40 min,tada įdarome įdaru...? Gal kiek nuoseklumo reikėtų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...