Bulves nulupti ir išvirti.
Išvirtas bulves sugrūsti.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įmaišyti grietinę, miltus ir druską.
Iš bulvių košės suformuoti nedidelius kukulius.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30-40 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Bulvių kukulius patiekti su žalumynų salotomis.
Salotos:
agurkus sumaišyti su svogūnu, žalumynais ir grietine. Paskaninti druska.

Bulvių kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | agurkų |
1 sauja | žalumynų |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 kilogramas | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kroketai
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvinės bandelės
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulvių casserole
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvės su sūriu
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
„Milžinų bulvės“
-
Jautienos ir bulvių apkepas
Bulvių kukuliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 sauja - Druska
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir išvirti.
Išvirtas bulves sugrūsti.
Į bulvių košę įmušti kiaušinius, įmaišyti grietinę, miltus ir druską.
Iš bulvių košės suformuoti nedidelius kukulius.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30-40 min. 180 laipsnių orkaitėje.
Bulvių kukulius patiekti su žalumynų salotomis.
Salotos:
agurkus sumaišyti su svogūnu, žalumynais ir grietine. Paskaninti druska.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Evaldas
2014-08-29 17:00
Ziauriai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...