![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | kiaulės kojos |
1 kilogramas | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuluptas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti sutarkuotą svogūną ir trintą česnaką, berti druskos bei pipirų. Viską gerai išmaišyti.
2.
Kiaulės kojas nulupt, supjaustyti juostelėmis.
3.
Į aliejumi pateptą skardą sluoksniuoti bulvių tarkį ir supjaustytas kiaulės kojas.
4.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1, 5 valandos.
Skanaus!
Originaliame recepte ("Valstiečio" laikraštis) į sudėtį įeina ir lašinukai, tačiau mano šeimai spirgučiai nepatinka, tad receptą teko kiek supaprastinti.
Skanaus!
Originaliame recepte ("Valstiečio" laikraštis) į sudėtį įeina ir lašinukai, tačiau mano šeimai spirgučiai nepatinka, tad receptą teko kiek supaprastinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykas
-
Keptas jautienos kumpis
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Mėsos kukuliai
-
Tradiciniai šašlykai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Mėsa folijoje
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Sūrio kamuoliukai
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Šašlykai alaus marinate
-
Pietų kotletukai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Bačkonių suktinukas
-
Kėdainių maltinis
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiaulės kojos,
1 vienetas -
Bulvės,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptas ir nuplautas bulves sutarkuoti, sudėti sutarkuotą svogūną ir trintą česnaką, berti druskos bei pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Kiaulės kojas nulupt, supjaustyti juostelėmis.
Į aliejumi pateptą skardą sluoksniuoti bulvių tarkį ir supjaustytas kiaulės kojas.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1, 5 valandos.
Skanaus!
Originaliame recepte ("Valstiečio" laikraštis) į sudėtį įeina ir lašinukai, tačiau mano šeimai spirgučiai nepatinka, tad receptą teko kiek supaprastinti.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Rasa
2015-05-30 16:32
Bet nuotraukoje panasu, kad bulves tarkuotos per burokine tarka? Ar tik taip atrodo?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...