Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.
Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti, padažui) |
šiek tiek | imbieras (padažui) |
300 mililitrų | pienas (padažui) |
šiek tiek | sviestas (padažui) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai (padažui) |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, padažui) |
šiek tiek | druska (padažui) |
500 gramų | kiaulienos faršas (jautienos ar paukštienos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | pievagrybiai (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Suadytas karbonadas
- Kepsniai su ananasais
- Ekspress šašlykai
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Trapūs,sultingi kibinai
- Sotieji zrazai
- Įdaryta veršiena
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiauliena grill
- Jautiena kopūstų padaže
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kotletai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Su kefyru marinuoti šašlykai
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti, padažui
- Imbieras, padažui
-
Pienas, padažui,
300 mililitrų - Sviestas, padažui
-
Sojos padažas, padažui,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai, padažui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai, padažui,
2 valgomieji šaukštai - Druska, padažui
-
Kiaulienos faršas, jautienos ar paukštienos,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Duona, balta,
3 riekės - Prieskoniai
-
Pievagrybiai, padažui,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą išmaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, prieskoniais. Apkepinti aliejuje ar ant sviesto.
Gaminame padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalėlį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti priklauso nuo to kokio intensyvumo norite padažo). Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio, tai anksčiau), įdėti miltų, druskos, maltų pipiriukų, viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis.
Skanaus:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...