
Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti balandėliai
-
Kepsnys su makaronais
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Įdarytos parikos
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Steikas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Stirnienos kumpis
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Aurimo šašlykas
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...