
Šašlykai alaus marinate
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo | kiauliena (sprandinė) |
300 mililitrų | alaus (šviesus) |
3 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
2.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų laiveliai
-
Jautienos vyniotiniai
-
Virtiniai su mėsa
-
Triušienos kukuliai
-
Jautiena gurmanams
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Šernienos kepsnys
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Bačkonių suktinukas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kaimiškas pjausnys
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kukuliai
-
Aurimo šašlykas
-
Sultingi šašlykai
Šašlykai alaus marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiauliena, sprandinė,
1.5 kilogramo -
Alus, šviesus,
300 mililitrų -
Svogūnai,
3 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.
Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...