Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)

Nugarinė ant grotelių
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | jautiena (nugarinė) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (Maldon) |
1 žiupsnelis | pipirai (juodieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Steikai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Šašlykai su majonezu
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Čenachai
-
Pyragas su kukuliais
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Kepsnys su makaronais
-
Veršienos kepsnys
-
Veršienos kotletukai
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
Nugarinė ant grotelių
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Jautiena, nugarinė,
200 gramų -
Druska, Maldon,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai, juodieji, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
renata
2015-03-02 12:58
Nesamomė
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...