![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | česnakas |
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šašlykas
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Spanguolinis šašlykas
-
Veršienos muštiniai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Sotieji zrazai
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Daniškas plovas
-
Kepti inkstai
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Italijos kukuliai
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Apkepta virta karka
Kepta veršiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Česnakas
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas - Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2009-09-06 14:11
:super2: labai skaniai gavosi pagal šį receptą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...