
Kepta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | česnakas |
1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Pietūs moliniame inde
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kelmas
-
Kepsnys su makaronais
-
Šašlykai su majonezu
-
Suktinukai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Malta mėsa tešloje
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Sibiro koldūnai
-
Kėdainių maltinis
-
Kukuliai su padažu
Kepta veršiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Česnakas
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas - Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2009-09-06 14:11
:super2: labai skaniai gavosi pagal šį receptą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...