Kepta veršiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | česnakas |
| 1 kilogramas | veršiena (kumpis) |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Balandėliai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Suktinukai
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kotletukai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Stirnos nugarinė
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Itališka veršienos filė
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Medžiotojų kepsniai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
Kepta veršiena
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai - Česnakas
-
Veršiena, kumpis,
1 kilogramas - Žalumynai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa nuplaunama, apdžiovinama, nupjausčius plėves, įtrinama druska su česnaku, surišama, apkepinama riebaluose keptuvėje, vėliau dedama į orkaitę. Kepama apie valandą, nuolat palaistant. Ataušusi mėsa supjaustoma. Likęs padažas ataušinamas ir, kai pradeda stingti, iš popierinio maišelio ar konditerinio švirkšto plona srovele išspaudžiamas ant lėkštėje gražiai išdėliotos mėsos. Puošiama krapų, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (11)
-
(anonimas)
2009-09-06 14:11
:super2: labai skaniai gavosi pagal šį receptą
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
