Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Avienos šonkauliukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | avienos (šonkauliukai) |
| 2 vienetai | citrinos |
| 100 mililitrų | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | rozmarinas (smulkinti) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsnys
-
Jautienos šašlykas
-
Kotletai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Triušienos pjausniai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Holishki (balandėliai)
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Sūrio kamuoliukai
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Keptas kumpis
-
Mėsos apkepėlė
-
Aštrus šašlykas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kotletukai su sūriu
-
Įdaryti makaronai
Avienos šonkauliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Mėta, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
