Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!

Avienos šonkauliukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | avienos (šonkauliukai) |
2 vienetai | citrinos |
100 mililitrų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | mėta (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | rozmarinas (smulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Karbonadai iš faršo
-
Vasaros šašlykas
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Kiaulienos troškinys
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kotletai lenkiškai
-
Vyne troškintas triušis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Pyragas su mėsa
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Avienos šonkauliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, šonkauliukai,
1 kilogramas -
Citrinos,
2 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Mėta, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išspaudžiame citrinų sultis ir sumaišome su aliejumi, prieskoniais ir druska.
Mišinį užpilame ant nuplautų bei gerai nusausintų šonkauliukų ir dviem valandoms padedame šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame.
Šonkauliukus kepame įkaitintame grilyje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Tiekiame su žarijose keptomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
Prie avienos patiekalų geriausiai dera sausas stipraus skonio raudonasis vynas.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...