
Stirnienos vyniotiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežero šašlykas
-
Mėsos paplotėlis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Veršienos kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos suktinukai
-
Koldūnai su mėsa
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kiaulienos šašlykai
-
Faršo vyniotinis
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Gruziškas jautienos šašlykas
Stirnienos vyniotiniai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
saunuole
2010-06-17 22:00
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...