Pievagrybių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | česnakas |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 100 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | morkos |
| 5 gramai | petražolės |
| 20 vienetų | pievagrybiai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Mėsos apkepas
-
Paprikų laiveliai
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kotletai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Guliašas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kotletukai šventiškai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Šonkauliukai
-
Avienos šonkauliukai
-
Kaukazo šašlykai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
Pievagrybių apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
5 gramai -
Pievagrybiai,
20 vienetų - Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Elvis
2017-08-28 11:23
Skamba skaniai, taciau ar su tom cesnako stiklinem visai neaisku... :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
