Pievagrybių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 stiklinės | česnakas |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 100 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | morkos |
| 5 gramai | petražolės |
| 20 vienetų | pievagrybiai |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Troškinta triušiena
-
Sultingi šašlykai
-
Avienos kebabas
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos kepsniai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Pyragas su kukuliais
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Medžiotojų šašlykai
-
Musak
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Troškinta jautiena su paprika
Pievagrybių apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Mėsa, malta,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
5 gramai -
Pievagrybiai,
20 vienetų - Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Elvis
2017-08-28 11:23
Skamba skaniai, taciau ar su tom cesnako stiklinem visai neaisku... :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
