Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.
Triušienos vyniotinis
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 1.5 kilogramo | triušiena (visas triušis) |
| 450 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
| 75 gramai | sviestas |
| šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Daniškas plovas
-
Lengvas Zuikis
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Ėrienos šašlykas
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Buritos (burritos)
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Vikšrų vakarienė
-
Suadytas karbonadas
-
Veršienos kotletukai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Karštas plovas
-
Virtos veršelio kojos
Triušienos vyniotinis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, visas triušis,
1.5 kilogramo -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
450 gramų -
Sviestas,
75 gramai - Čiobreliai, džiovinti
- Muskatas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
gintautas
2010-11-03 11:49
BANDYSIU GAMINTI
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
