
Pikantiški veršienos kepsniai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų | veršiena |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | raudonieji serbentai |
3 vienetai | marinuoti agurkai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.
2.
Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.
3.
Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
4.
Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su morkomis
-
Čili jautienos gaminimas
-
Paprikų laiveliai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Pyragas su kukuliais
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sprandinės kepsnys
-
Apkepas „Greitukas“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Bačkonių suktinukas
-
Įdaryta veršiena
-
Italijos kukuliai
-
Kiaulienos troškinys
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Triušienos šašlykas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Indiškai kepta kiauliena
Pikantiški veršienos kepsniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Veršiena,
400 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Raudonieji serbentai,
1 sauja -
Marinuoti agurkai,
3 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.
Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.
Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...