
Kiaulienos vyniotinis su granatais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena |
4 valgomieji šaukštai | granatų sultys |
1 sauja | granatai (sėklos) |
600 gramų | kiaulienos šoninė |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
2.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
3.
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
4.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
5.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Veršienos šašlykas
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Veršienos šniceliai
-
Jautienos kukuliai
-
Kepti inkstai
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Malta mėsa tešloje
-
Pikantiška triušiena
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Triušienos šašlykas
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Romšteksas majonezo padaže
Kiaulienos vyniotinis su granatais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Granatų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Granatai, sėklos,
1 sauja -
Kiaulienos šoninė,
600 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
- Bazilikas
- Džiovintas raudonėlis
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti pailgais griežinėliais, išmušti ir marinuoti granatų sultyse su prieskoniais pora valandų.
Kiaulienos griežinėlius sudėti vienas šalia kito (kraštus galima uždėti vienas ant kito, kad būtų lengviau suvynioti).
Ant mėsos sudėti supjaustytus svogūnus su grybais, tada sudėti sudėti granatų sėklas ir sūrio griežinukus.
Atsargiai susukti vyniotinį, tada apvynioti jį šoninės juostelėmis, susmaigstyti dantų krapštukais (išmirkytais vandenyje) ir suvynioti į foliją.
Kepti karštoje orkaitėje 1 - 1,5 valandos. Tada atidengti foliją ir dar šiek tiek pakepti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...