Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 750 gramų | kiauliena (sprandinė) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
| 2 vienetai | paprika |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorų tyrės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
2.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
3.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
4.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiaulienos karka
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kepta aviena
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Karališkas kepsnys
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Įdaryta cukinija
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Virdžinijos kumpis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiaulienos kepsniai
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
750 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorų tyrė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
