Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 gramų | kiauliena (sprandinė) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
2 vienetai | paprika |
1 skiltelė | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų tyrės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
2.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
3.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
4.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Aurimo šašlykas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Aštroki šašlykai
- Veršienos kepsnys
- Netikras zuikis
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Guliašas su kiauliena
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kotletai lenkiškai
- Pyragas su mėsa
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos kukuliai su padažu
- Kiauliena pagal Aistę
- Trapūs,sultingi kibinai
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Ėrienos šašlykas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
750 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorų tyrė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...