![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Rusiškas Befstrogenas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
320 gramų | jautiena (filė) |
1.5 valgomojo šaukšto | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
80 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Balandėliai pagal Viką
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Kaimiškas pjausnys
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Virtos naminės dešrelės
-
Karštas plovas
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Veršienos maltiniai
-
Kepsniai su sūriu
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Mėsos kepsniai
-
Šašlykas kitaip
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
Rusiškas Befstrogenas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
320 gramų -
Margarinas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
80 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės, lapeliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...