Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais.
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.

Savo sultyse marinuoti šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Mėsa folijoje
-
Sauliaus kibinai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Strėvos suktinis
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Malta mėsa tešloje
-
Grill dešrelės
-
Mineralinis šašlykas
-
Kotletai su įdaru
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Virta šerniena
-
Kaukazo šašlykai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
Savo sultyse marinuoti šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais.
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Saulas
2012-04-24 17:50
As tai taip darau:
Mesa supjaustau kubeliais, pomidora griezineliais, svoguna viena taip pat kita svoguna sutarkuoju burokine tarka ir dauk petrazoliu... druska pipirai.... ir viska gerai rankom suspaudziu ismaisau kad sultys isbegtu ir palaikau 2-3 valandas.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...