Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai | avienos šonkaulių | |
600 gramų | polentos | |
50 gramų | sviestas | |
0.3 vieneto | rausvieji svogūnai | |
1 sauja | gražgarstės | |
1 valgomasis šaukštas | parmezano sūris | |
šiek tiek | rozmarinas | |
Pabarstymui: | ||
2 valgomieji šaukštai | pistacijos | |
Papuošimui: | ||
1 lapas | mėta | |
Patiekiant: | ||
1 sauja | burokėlių lapų | |
Marinatui: | ||
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 valgomasis šaukštas | aitriosios paprikos dribsnių | |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.
2.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
3.
Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
4.
Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.
5.
Į vandenį dedame polentą.
6.
Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.
7.
Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.
8.
Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.
9.
Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.
10.
Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sprandinė kopūsto lape
- Jautiena su garstyčių padažu
- Įdaryta veršiena
- Kelmas
- Kotletai "Du viename"
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Kotletai lenkiškai
- Šonkauliukai
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Kotletai su įdaru
- Kepta aviena
- Kiaulienos šašlykas
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Grill dešrelės
- Jautienos maltinukai
- Mėsos pyragas
- Karbonadai iš faršo
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Kapota keri mėsa
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Avienos šonkauliai,
3 vienetai -
Polenta,
600 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Rausvieji svogūnai,
1/3 vieneto -
Gražgarstės,
1 sauja -
Parmezano sūris,
1 valgomasis šaukštas - Rozmarinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pistacijos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėta,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Burokėlių lapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos dribsniai,
1 valgomasis šaukštas -
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.
Į vandenį dedame polentą.
Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.
Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.
Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.
Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.
Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...