Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 600 gramų | kiauliena (išpjova) |
| šiek tiek | druska |
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | acto |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
2.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
3.
Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Medžiotojų šašlykai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepti inkstai
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Triušienos kukuliai
-
Kotletukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Aštrus šašlykas
-
Mėsos troškinys laivelyje
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena, išpjova,
600 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
