
Veršienos kotletukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | veršienos faršas |
50 gramų | džiūvėsėliai |
70 gramų | pienas |
1 vienetas | morkos |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sūrelis (tepamas, varškės) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
500 gramų | bulvių (bulvių košei) |
1 vienetas | morkos (bulvių košei) |
30 gramų | sviestas (bulvių košei) |
100 mililitrų | pienas (bulvių košei) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.
2.
Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.
3.
Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Veršienos pjausniai
-
Žuvinto kepsnys
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Skanus šašlykiukas
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kebabas ant iešmo
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Avienos muštiniai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Įdaryta cukinija
-
Mėsos kepsniai
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Mėsos apkepas
Veršienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Veršienos faršas,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Pienas,
70 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Sūrelis, tepamas, varškės,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bulvės, bulvių košei,
500 gramų -
Morkos, bulvių košei,
1 vienetas -
Sviestas, bulvių košei,
30 gramų -
Pienas, bulvių košei,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.
Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.
Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...