500 gramų | avienos |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Šašlykai
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Kiauliena pagal Aistę
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Įdarytos paprikos
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Keptas jautienos kumpis
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Basturma
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Kibinai
- Škotiški kiaušiniai
- Kepta jautienos nugarinė
Ant iešmo kepta aviena
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
500 gramų - Svogūnai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nedideli mėsos gabaliukai susmaigstomi ant iešmo pakaitomis su svogūno griežinėliais, viskas gausiai pasūdoma, apibarstoma pipirais ir iškepama. Prie šio patiekalo paduodamas tirštas česnakų padažas. Jis pagaminamas iš 5 tarkuotų česnako skiltelių, 10 trintų migdolų, 2 šaukštų minkštų duonos trupinių, 0,5 stiklinės aliejaus, trynio, 0,5 citrinos, druskos.
Česnakai, migdolai bei duonos trupiniai sugrūdami ir sumaišomi su tryniu. Į šią masę, ją nuolat maišant, pamažu supilamas aliejus. Padažas pasūdomas, citrinos sultys supilamos ir pastatomas šaltai.
Komentarai (12)
-
Akvile
2011-06-17 12:05
fui as bent jo nebalgyciau
-
Petras
2010-09-04 13:41
IGREDIENT angliškas žodis,kažkaip neteko skaityti angliškose valgių ruošimo knygose,kad būtų parašyta SUDĖTIS arba reikalinga tas ir tas arba pagaminimui reikės ... ir t.t.Anglai.Amerikiečiai rašo INGEDIENTS.
-
Egyda
2010-03-05 11:47
dabar galvoju, kažin ar nelengviau viską susūdyti ir pabarstyti prieskoniais, prieš maunant ant iešmų. %-)
-
zose
2010-01-22 10:56
o duona ? kokia duona juoda lietuviska ar balta?
-
lissa
2009-06-16 12:08
nu ten turi buti skanu o ne sanu :-D
-
lissa
2009-06-16 12:07
nevarik labai sanu :super: :-) :super:
-
Karina
2009-04-28 12:59
ka cia nusisnekejai? :juokauju:
-
remka
2009-04-28 11:02
:-D kazin ar ta mesa nebus kieta kaip uola :-) .Na nebent uoloje gyvenanti ;-)