Įdarytos bulvės su vištienos faršu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištiena (faršas) |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | fermentinio sūrio |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svogūną, morką, kiaušinį, prieskonius, druską, pipirus pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti fermentiniu sūriu ir 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris išsilydys. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio kroketai
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulviniai bokšteliai
- Bulvės su sūriu
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Keptos bulvės su cukinija
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Blynai su moliūgais
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Bulviniai blynai su mėsa
- Keptos česnakinės bulvės
- Vėdarai
- Keptos bulvės su grybais
- Bulvių pica
- Bulvių kroketai
- Mėsos - bulvių apkepas
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
200 gramų - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves perpjauti (išilgai) pusiau ir šaukštu išskobti jų vidų, paliekant 5-8 mm storio kraštus - "geldeles". Į faršą sudėti smulkintą svogūną, morką, kiaušinį, prieskonius, druską, pipirus pagal skonį ir viską gerai išminkyti. Paruoštu faršu įdaryti bulvių "geldeles". Jas sudėti į aliejumi išteptą skardą ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 1 val. kol bulvė bus minkšta. Baigus kepti, geldelių viršų apibarstyti fermentiniu sūriu ir 5 min palaikyti karštoje orkaitėje kol sūris išsilydys. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai