
Bulviniai zrazai su jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | jautiena (malta) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai (smulkinti) |
8 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
2.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
3.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švilpikai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kava su brendžiu ir muskatu
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Įdarytos bulvės
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Rudens blynai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Troškinys čenachinėse
-
Bulvių patiekalas
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Bulvių casserole
-
Bulvių kroketai
Bulviniai zrazai su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkinti,
2 vienetai -
Bulvės,
8 vienetai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...