
Bulviniai zrazai su jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | jautiena (malta) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai (smulkinti) |
8 vienetai | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
2.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
3.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kugelis
-
Bulvinė pica
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Skanu ir greita
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvių patiekalas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Sklindžiai su spirgais
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Blynai su moliūgais
Bulviniai zrazai su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkinti,
2 vienetai -
Bulvės,
8 vienetai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...