Bulviniai zrazai su jautiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | jautiena (malta) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | svogūnai (smulkinti) |
| 8 vienetai | bulvių |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
2.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
3.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvių paplotėliai
-
Bulvių suflė
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Pikantiškos bulvės
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvinė pica
-
Dešros tarta
-
Pyragas su bulvėmis
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
Bulviniai zrazai su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena, malta,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai, smulkinti,
2 vienetai -
Bulvės,
8 vienetai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis. Praaušusias nulupti ir sugrūsti košę su išplaktais kiaušiniais, žiupsniu druskos ir krakmolu.
Aliejuje pakepinti mėsą su svogūniukais bei pagardinti druska, pipirais.
Drėgnomis rankomis iš bulvių formuoti kotletus ir įdaryti juos kepinta mėsa su svogūnais. Kepti iš abiejų pusių karštame aliejuje, kol gražiai paskrus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
